Klerx interieur logo liggend

Ontwerp

Uw dromen werkelijkheid zien worden in een 3D ontwerp? Net dat stukje extra visualisatie nodig?

Met onze jarenlange passie en expertise in het interieur vak maken wij op basis van ons adviesgesprek en uw wensen een 3D ontwerp. Vanzelfsprekend is dit geheel vrijblijvend bij ons en doen we dit bij ieder project.

Bij een nieuw interieur komt veel kijken, daarom is het bij ons heel normaal om samen heel het proces door te nemen, advies te krijgen en een passend ontwerp met de door u gekozen materialen en kleuren, zo komen uw wensen echt tot leven.

Materialen en kleuren

Eerlijke, duurzame materialen. Verschil voor iedereen; leer, glas, stof en diverse hout- en steensoorten.

Massief hout en plaatmateriaal

Al het hout wat wij gebruiken is van FSC gecertificeerde leveranciers. Alles heeft een FSC of PEFC keurmerk en daardoor dus zo duurzaam mogelijk. Dit is voor ons erg belangrijk, wij leveren op deze manier graag een bijdrage aan een goede, gezonde toekomst voor houtproducten en de bescherming van bossen voor huidige en toekomstige generaties.

Wanneer we het hebben over steen kunnen we veel kanten uit. Wij werken met kwalitatief hoogwaardig steen van composiet tot marmer. Wil u het voelen en ervaren, dan is er altijd de mogelijkheid om samen met onze steenleverancier het juiste product uit te kiezen en u helemaal mee te laten nemen in de wereld van (natuur)steen.

Steen van kwaliteit

Kleurgebruik en spuitwerk

De mogelijkheden zijn bijna eindeloos, elke kleur die u graag ziet kunnen wij leveren in diverse afwerkingen. Hoogglans, mat, zijdeglans of metallic, het kan allemaal. Hoe gek of rustig wilt u het maken?